top of page

OKTOBER
BREATHWORK FACILITATOR TRAINING

Vi har skapat en unik möjlighet för yogalärare, terapeuter, coacher, personliga tränare och alla andra som vill hålla egna klasser i liggande cirkulär andning. Vår utbildning passar både nybörjare och erfarna utövare. Vi tror att detta är vad många söker, och även den stigande marknaden för breathwork söker.
Så vi väljer att på denna training inte blanda in massa olika andningstekniker eller den yoganidra andningen ”pranayama”. Istället mer fullt ut landa i denna andning (med lite variationer), skapa mer erfarenhet, förståelse och ge tid till de processer som vill visa sig.

NOVEMBER
YOGA NIDRA UTBILDNING

En tvådagars utbildning till diplomerad Yoga Nidra-instruktör med två av Sveriges mest erfarna nidralärare: Fredrik Binette och Jan Lundström. Utbildningen kan genomgås på plats i Stockholm eller online. Fokuset är mot den återhämtande och självläkande aspekten av Yoga Nidra i samarbete med Yogamana som även håller utbildningar till Självläkningsterapeut (STP)

2024/2025
SPIRITUAL ORIENTED
YOGA TEACHER TRAINING

Vår training bjuder in dig till att se på yogans högre dimensioner samt på vår mänskliga being mer i det esoteriska. Vi håller fokus på upplevelse och utforskande via praktik samt visdom. Genom Sivananda Hatha, Meditation, Yoga Nidra och Pranayama kommer du aktivera även din spirituella resa. En del i utforskandet är även att hitta en Sadhana - en individuell vardaglig practice med riktning mot det större.

bottom of page