ny shopify NIDRA.jpg

NIDRA MEDITATION


- KOMMANDE ONLINE KLASSER - SE HÄR -

Nidra Meditation (yoga nidra) är Meditation via stillaliggande guidad djupavslappning.

Det fina är att ALLA kan komma & det är såklart helt riskfritt!

Nidra Meditation ger dig djup återhämtning på alla plan. Det förbättrar sömnobalanser, minskar både stress, oro & ångest. Man når en låg hjärnvågs-nivå och man aktiverar det parasympatiska nervsystemet. Tekniken låter dig släppa på fysiska, mentala & emotionella spänningar in i djupet. Det sägs att Nidra Meditation motsvarar ca 3-4h sömn.


BACK IN THE DAYS

Merparten i vårt moderna samhälle använder Nidra Meditation för att lugna ner, återhämta, vila, förbättra sömn, läka & återhämta, självreflektion m.m.
Men som så ofta i yogans värld finns det ett djupare syfte. Nidra Meditation har många såna aspekt, det är en Meditativ & spirituell practice. Tekniken sägs härstamma från klassisk Tantra Yoga (som är en del även i HathaYoga). Back in the days använde yogis denna teknik dels för att rensa karma/ inprints (samskara) i energikroppen, dels för att träna sinnet otill slut gå förbi våra medvetandestadiet och till slut nå det "fjärde medvetande stadiet" - Turiya.
I de djupare stadierna av så finns även din kropps naturliga självläkning. Vi planterar som ett frö i det undermedvetna som sen får manifestera sig i livet - vi kallar det sankalpa - när vi blir conscious creators. Tekniken används även för att uppleva sitt sanna Jag.EXEMPEL PÅ EFFEKTER


Lär oss att vara lugna igen.
Ökar kreativitet

Renar kropp, Mind & vårt Undermedvetna

Ger ökad energi

Läker det endokrina systemet

Används ofta som ett verktyg vid trauman.

Om utförs regelbundet skapar sakta en positiv karaktärsförändring.

Motsvarar 3-5h sömn.

Fantastiskt sätt att nå det parasympatiska nervsystemet där vår naturliga självläkning finns.