top of page
www.namaste.se (Instagram-inlägg (Fyrkantig)) (Facebook-inlägg (Liggande)) (Facebook-omsla
  • NIDRA MEDITATION

    150kr
    Giltigt i 7 dagar

När man har registrerat sig ovan - klicka HÄR

- NIDRA LIGGER UPPE NU 18-21/5  -
Vill du få mail inför kommande live-guidningar?, Registrera dig nedan på mitt Nidra-utskick.

LÅNGHELG!
Tid att vila, landa och skapa ny energi.
Yoga Nidra / Nidra Meditation är antagligen det mest återhämtande jag provat, och därför som jag med brinner för det. Att det samtidigt öppnar upp för en meditativ stund (och för den som är inser även en spirituell practice ”in to the unknown”).
Man ligger stilla på rygg, blundar och har gärna hörlurar samt ngt under huvudet - och bara följer min röst. Såå enkelt men samtidigt så galet effektivt!

Denna spelade jag in häromdagen, som alltid följer den ett klassiskt upplägg där vi gör genom våra koshas. Guidningen är ganska mycket mot den fysisk kroppen först för att verkligen släppa den, sen in mot den subtila delen med Energikropp & Sinnet där du får öva på att släppa fram bilder från det undermedvetna när jag nämner vissa symboler, platser m.m.

Som alltid ges möjligheten till att så ett frö in i djupet, ett frö till förändring eller om man vill boostning (lite som man gör i hypnos, men här vet endast du vad du placerar in) - ”Sankalpa”.

Denna inspelning är ca 45min lång, men kommer för många upplevas som mycket kortare.
Iom att många är bortresta med långhelg så valde jag att inte gå Live med denna utan jag spelade in den och la upp den på min sajt. Så jag erbjuder lite billigare pris - 100kr.


När man registrerat sig och sen kommer till sidan för Nidran meditationen så finns där även en kort förklaring ang Sankalpa som jag kommer att nämna i guidningen.
Bra att läsa så att du har den klar innan du startar.

bottom of page