top of page
Brown Grey Minimalist Autumn Reading Challenge Instagram Post (Facebook-inlägg) (2).jpg

Om du redan registrerat dig - klicka HÄR

  • ANDNINGS-VILA

    65kr
    Giltigt i 20 dagar

ANDNINGS-VILA CHALLENGE

Många förstår nog inte ens hur avslappnande medveten lugn djup andning är.
Jag har kunder som somnar iväg på dessa andnings-stunder.

Vila, så underskattat och så tydligt vad det ger, som vi märkte vår förra challenge.

Det är viktigt att hitta vägar att pausa det mänskliga systemet, fysiskt, mentalt, energimässigt, emotionellt. Hur kan vi öppna upp för att det som inte är i balans att naturligt sakta få komma närmre sin harmoni.


OM ANDNINGS-VILA CHALLENGE
Under 12 dagar (mellan 13/5 - 24/5)

Jag spelar in en guidad andnings-session (gissningsvis runt 10minuter) som ligger uppe på min sajt för de som är registrerade. SÅ du kan göra den när & hur ofta du vill.
Fokus är på lugn, tyst & djup andning. Det kommer vara landande andning, en stund med jämna andetag (box breath/ Sama vritti) och en avslutande del som får leda in i en kort vila i tystnad. Man kommer kunna andas helt utifrån sina förutsättningar, så ingen push eller prestation.

OBS! Eftersom denna challenge är andnings-baserad:
Passar ej gravida (kontakta mig om undrar)
Görs helst inte för nära inpå en större måltid.

Det är en symbolisk summa på 65kr för att vara med, för att med skapa ett engagemang i detta. 

Vi gör samma andning om & om igen, för att repeterandet är med fördjupning. Vi har som intention att göra det varje dag denna period, och gärna två gånger om dagen.

Det finns en whats app grupp för denna challenge, där ni gärna får komma med, det var jättefint senast där många delade och ännu fler som bara läste utan att skriva själv - allt är okej!
Jag skriver lite tips, inspo och svara på ev frågor så gott jag kan!

Att ge återhämtning, att bryta mönster som sitter där i automatik, att skapa en miljö fär läkning görs inte av sig själv.  För många av oss är det en bort-tränad instinkt tyvärr. Vårt instinktiva levande - vår autopilot (allt som styrs av vårt fantastiska undermedvetna) - vet inte längre hur denna naturliga aspekt ens fungerar. Det är inte en del av programmet som snurrar och utspelar sig som ditt vardagsliv "den jag är". I ärlighet så vet de flesta inte ens hur det känns att FAKTISKT slappna av.

KOM MED, så ser vi hur andning kan hjälpa oss att slappna av djupare, och på köpet även utforska om du mår lite annorlunda i din vardag?

Ta hand om dig...

bottom of page