top of page
NIDRA HÖSTRETREAT SAJT_edited_edited.jpg


HÖSTRETREAT PÅ BJÖRKÖ
NIDRA, BREATHWORK, MEDITATION, SHAKING M.M.
27-29 OKTOBER 2023

 

Välkommen till en helg i den ombonade yogastudion på Stillpunkt med utsikt över havet. Här finns lyxiga extratjocka avslappningsmattor och den öppna spisen som sprakar på kvällsklasserna!


Under retreaten blir vi dessutom bortskämda med fantastisk vegetarisk mat (med veganalternativ) som lagas med kärlek av den superduktiga kocken Lisa Näsman.


Ett unikt tillfälle att helt få vara i lugnet med skog, hav och natur.
 

Retreaten erbjuder; flera Yoga Nidra -guidningar, breathwork, pranayama, rörelse, aktiva och stilla meditationer och annat spännande som hjälper till att öppna upp för ödmjukt inre utforskande. samt ökar Din energi i livet
 
Yoga Nidra är en metod och på samma gång ett tillstånd som kan hjälpa oss till djupavslappning och läkning. Yoga Nidra utförs liggande och helt avslappnat. Det kräver ingen fysisk ansträngning och Du behöver inte ha erfarenhet av yoga för att delta.
 
Under helgen kommer Du att möta Dig själv, vilket kan öppna upp för djupa, fina och viktiga insikter. Ta tillfället i akt att reflektera och kanske lite journaling om tankar som kommer upp.
Vissa perioder kommer vi att vara i tystnad som en extra support till din process och/eller återhämtning.


FÖR VEM?
Retreaten är öppen för alla med en nyfikenhet att utforska sig själv på olika sätt! 


VAR & NÄR?
Datum: 27 - 29 oktober 2023
Plats: Stillpunkt i Roslagen
Platsen är Stillpunkt, en plats där skog och hav möts! Här finns tystnad och ett naturligt lugn med möjlighet till skogspromenader, bad och vedeldad bastu! Stillpunkt ligger ca 1,45 timme från Stockholm och Du får adressen när Du anmäler dig. SL-buss finns från Stockholm hela vägen till oss. 


LÄRARNA
Vi, Jan Lundström och Fredrik Binette välkomnar dig till dessa dagar. Vi undervisar regelbundet på olika studios i Stockholm och är huvudlärare på Yoga Nidrautbildningar.


UPPLÄGG & TIDER
Du anländer till oss på fredag kväll (checkar in kl 17) och retreaten avslutas med lunch på söndag ca 14.00
Dessa dagar kommer att vara fulla med magiska saker! Vi har nu öppnat upp bokningen och redan fått in ett antal bokningar så om du är sugen på att komma med vänta inte med att boka!


PRIS:
Enkelrum: 5.900 kr
Dubbelrum: 5.300 kr

OBS BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
Priset inkluderar:
Boende
Alla måltider fr o m middag på fredag t.o.m. lunch på söndag
Alla klasser mm på schemat.

 

ANMÄLAN
Anmälan: maila till yoga@fredrikbinette.com eller jan@stillpunkt.se
Du är naturligtvis också välkommen att maila oss om du har frågor eller undringar!

bottom of page