top of page
Brown Modern Spiritual Journey Book Cover (Facebook-omslagsbild) (1).jpg

BREATHWORK
& YOGANIDRA

Cirka en gång i månaden håller jag dessa uppskattade längre sessioner (2h 15min) med Breathwork & Yoga Nidra på mysiga studion Skog Yoga i Midsommarkransen (8min fr slussen)

NÄSTA SESSION ÄR 25/5

MER INFO HÄR

Brown Modern Spiritual Journey Book Cover (Instagram-inlägg) (5).jpg
NIDRA HÖSTRETREAT SAJT.jpg
UTB NIDRA INSTA_edited.jpg

YOGA NIDRA UTBILDNING

NÄSTA START - MAJ!
En tvådagars utbildning till diplomerad Yoga Nidra-instruktör med två av Sveriges mest erfarna nidralärare: Fredrik Binette och Jan Lundström. Utbildningen kan genomgås på plats i Stockholm eller online. Fokuset är mot den återhämtande och självläkande aspekten av Yoga Nidra i samarbete med Yogamana som även håller utbildningar till Självläkningsterapeut (STP)


Denna helg är för alla som vill lära sig mer om denna teknik, eller för dem som med vill börja guida andra i en metod för djup avslappning, återhämtning och naturlig självläkning.

MER INFO HÄR

NIDRA HÖSTRETREAT SAJT.jpg

HÖST-RETREAT

Kom och andas, meditera, släppa lite på det som inte längre gynnar livet.
Tillsammans med platsen i sig skapar vi en lugn, trygg plats att få vara i sitt space.

Välkommen till denna helg på Stillpunkt där man helt får vara i lugnet med skog, hav och natur. Här finns tystnad och ett naturligt lugn med möjlighet till skogspromenader, bad och vedeldad bastu! Vi spenderar en hel del tid tillsammans inne i studion med utsikt över havet. Här finns lyxiga extratjocka avslappningsmattor och den öppna spisen som sprakar på kvällsklasserna!

Jan och Fredrik guidar dig genom helgens olika sessioner med sin långa erfarenhet samt deras fina energi som de har när de samspelar på retreats och utbildningar.


Vi blir dessutom bortskämda hela helgen med fantastisk vegetarisk mat (med veganalternativ) som lagas med kärlek av superduktiga kocken Lisa Näsman.MER INFO HÄR

HÖSTRETREAT SQUARE.jpg
SPIRITUELL ORIENTERAD YOGA UTBILDNING smooth & tasty..jpg

TRAINING/ FÖRDJUPNING

Start 2024

MER INFO HÄR

bottom of page