ttc_ny.jpg

LÄRARE PÅ UTBILDNINGEN
 Fredrik Binette - Huvudlärare

En av de mest erfarna lärarna i Sverige inom klassisk Hatha Yoga.
Internationellt Certifierad Hatha Yoga lärare samt Meditationslärare & lärare i Yoga Nidra. Fredrik håller huvuddelen av denna utbildning. Han har lång erfarenhet med mer än 5500h av undervisande av klasser. kurser, workshops m.m.

Utbildad i Singapore (Sivaram Yoga), Tyskland (Yoga Vidya Ashram), Indien (Sivananda Ashram)

Fredrik är även lärare inom Meditation på STP - SjälvläkningsTerapeut Programmet i Stockholm samt en av 3 lärare på Ayurveda Yoga Terapi -utbildning i Indien.


Han är väldigt uppskattad för sitt lugn, kunskap och har ett sätt där du känner dig avslappnad och får ett förtroende.

 


Rajesh Dayakar
(yoga filosofi & satsang)


Rajesh har levt, studerat & undervisat i 6.5 år på det stora Sivananda Yoga Vedanta Ashramet i södra Indien. Där har han fått mycket erfarenhet av att undervisa yoga klasser & föreläsningar inom olika ämnen som yoga filosofi.Han anlitas runt om i världen för utbildningar & retreats bl.a. på Bali och i Spanien. Rajesh är sen några år bakåt boendes i Sverige.

Rajesh kommer att undervisa inom filosofi med ämnen som bhagavad gita, koshas & karma m.m. Dessa lektioner hålls på engelska, men vi finns för support på Svenska om det skulle behövas. Han brukar om möjligt även hålla i traditionell Sivananda Satsang (kirtan & meditation) de helger han håller i föreläsningar.
Rajesh är en väldigt ödmjuk yogi med stor kunskap!