top of page
Brown Bohemian Pottery Studio Logo (1 920 x 1 080 pixlar) (1).jpg

BREATHWORK FACILITATOR TRAINING


En utbildning till diplomerad breathwork facilitator.

Vi har skapat en unik möjlighet för yogalärare, terapeuter, coacher, personliga tränare och alla andra som vill hålla egna klasser i liggande cirkulär andning. Vår utbildning passar både nybörjare och erfarna utövare.


Denna tre helgers training kommer att fokusera mer specifikt på denna form av andning (och självklart ett grundläggande korrekt andetag). Vi tror att detta är vad många söker, och vad även den stigande marknaden för breathwork söker. Så vi väljer att på denna training inte blanda in massa olika andningstekniker eller den yogiska andningen ”pranayama”. Istället mer fullt ut landa i denna andning (med lite variationer), skapa mer erfarenhet, förståelse och ge tid till de processer som vill visa sig.
 

Vi anammar både den maskulina ”sakliga” och den inkännande & flödande feminina energin och öppnar även upp för en spirituell touch om det känns naturligt.

 

VAD ÄR BREATHWORK?
Vi ser på Breathwork som en form av aktiv meditation där vi använder cirkulär andning varvat med andningspauser för att skapa ett tillstånd av djup avslappning och medveten närvaro. Genom att fokusera på andningen kan du hjälpa dina deltagare att frigöra mentala blockeringar och stress. Detta kan leda till glädje, lugn, grundning med en avslappning som många inte har upplevt innan. Dessa kan sen naturligt landa in en spirituell upplevelse.Fördelar med breathwork inkluderar:
* Minskad stress: Genom att reglera andningen aktiverar du kroppens avslappningsrespons.
* Ökad energi: Syresättningen förbättras vilket leder till ökad vitalitet.
* Bättre sömn: Regelbunden breathwork-praktik kan hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten.
* Förbättrad mental klarhet: Skärper fokus och ökar mental närvaro.
* Öppna upp och släppa på både stagnerad energi och ibland känslor

Guida och hålla space 

Genom att lyssna in till kroppen och din guidning, öppnas dörrar till förändrade medvetandetillstånd och djupare självkännedom.

Förutom att vi lär dig hur du bygger breathwork sessionen som passar öppna klasser och där du får börja hitta din stil i guidandes, så vill vi även ge tid att uppleva att hålla space för deltagarna.
Även om vi andas i grupp så är det som en personlig andningsresa och fokus är på individens unika upplevelse. Vårt mål är att du ska skapa en trygg miljö där deltagarna kan utforska sina olika sidor av sig själva utifrån sina egna förutsättningar där man är just nu på livets resa.


 

Kraften i musik och beröring
Under utbildningen visar vi hur du använder musik och beröring som verktyg för att fördjupa deltagarnas breathwork-upplevelse. Denna kombination hjälper dem att nå en djupare, starkare och mer transformerande upplevelse. Musik och beröring kan intensifiera upplevelsen och hjälpa deltagarna att släppa taget på ett djupare plan. Vi utforskar och förstår Musikens roll och hur den skapar guidens stil, ger energi och en viss atmosfär samt öppnar för att deltagarna kan hitta in i sitt djup. Samma sak med beröring dör vi lär oss sätt att använda beröring både för att skapa trygghet samt förstärka deltagarnas upplevelse.


 

Musik och Beröring i kombination ger:
• Djupare avslappning och fokus: Musik sätter tonen, medan beröring hjälper dig att känna dig jordad och närvarande.
• Bättre sensorisk integrering: Kombinationen av ljud och beröring förbättrar din medvetenhet och kroppskännedom.
• Emotionell balans: Musik och beröring arbetar tillsammans för att minska stress och skapa en harmonisk inre miljö.Exklusiva resurser och stöd
Som deltagare i vår utbildning får du förutom våra fysiska möten med tre helger även tillgång digital andningsklass för att fortsätta din andningspraktik hemma. Vi kommer skapa space där ni kan öva digitalt på varandra (när vi kommit till den delen). Vi kommer även att ha en gemensam whats app grupp där vi kan kommunicera mellan tillfällena.  Du får utbildningsmaterial för det vi går igenom samt att du tar egna anteckningar på allt extra som säkert kommer att nämnas med lärarnas erfarenheter.


 

Fördelarna med att bli Breathwork facilitator:
* Utöka ditt professionella utbud: Med breathwork-klasser kan du erbjuda dina klienter och elever något unikt och kraftfullt.
* Effektivt verktyg: Lär dig en andning som verkligen gör skillnad för dina klienter och elever.
* Community och nätverk: Bli en del av en växande community av breathwork-guider då detta kommer att växa mer och efterfrågan kommer öka.Övrig information

Kurstillfällen:
* Steg 1: 12-13 oktober
* Steg 2: 7-8 december
* Steg 3: 1-2 februari
Plats: Stockholm
Pris: 17 498 SEK
Kursavgiften kommer även kunna delbetalas.ERBJUDANDE:
Vi vill öppna denna resa med en exklusiv rabatt på 2500 SEK för dig som intresse anmäler dig ”nu”.
Rabatten kommer endast erbjudas till er som mailat oss ”nu” för att ni verkligen är intresserade.

Så gör din intresseanmälan nu och ta det första steget mot att bli en diplomerad breathwork-facilitator!

Maila till: breathe@sunson.se eller fredrik.binette@namaste.se


Vi längtar till Oktober!

bottom of page